Brancheorganisaties

Na 22 november heeft meer dan de helft van de 2e Kamerleden geen idee wat uw issues zijn!

Heel veel dossierkennis verdampt

Na de verkiezingen in 22 november dit jaar zullen er veel nieuwe 2e Kamerleden aantreden. Kamerleden met veel ervaring treden af en nieuwe partijen als BBB en wellicht de partij van Omzigt zullen veel nieuwe Kamerleden leveren.

Voor deze mensen is het niet te doen om zich op alle dossiers volledig in te lezen. Het is voor u belangrijk dat ze in ieder geval snel op de hoogte zijn van de issues en thema’s van uw branche.

Eenvoudig en aansprekend

U kunt ze hierbij helpen. Niet door vuistdikke zeer volledige wetenschappelijke rapporten te sturen. Maar door op een overzichtelijke, aansprekende en eenvoudige manier uw boodschap over de bühne te brengen.

Hoe?

Wij kunnen u hiermee helpen. Samen met u kunnen we uw belangrijkste thema’s uitschrijven en deze op verschillende manier vorm geven.

De boodschap bij het Kamerlid

U kunt deze middelen uiteraard delen via uw website, e-mail en social media kanalen. U kunt de landelijke media gebruiken, of bushokjes en billboards in Den Haag en omgeving inzetten.

Ook kunt u er aan denken om een aantrekkelijk welkomstpakket voor nieuwe Kamerleden samen te stellen.

Ons team heeft veel ervaring met het aantrekkelijk en begrijpelijk overbrengen van complexe thema’s. Wij doen dit inmiddels al een aantal jaren voor branches met stevige uitdagingen.

Ik wil meer informatie over wat jullie voor ons kunnen betekenen

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing