Content

HELDERE TAAL. TOP RESULTAAT.

Giraffes4Zebras maakt complexe boodschappen makkelijk. We leren jouw product, dienst en doelgroep als geen ander kennen, zodat wij weten wie we moeten aanspreken, op welk kanaal en op wat voor niveau.

We zetten een contentstrategie op en schrijven aan de hand hiervan tekst die jouw doelgroep aanspreekt en overtuigt.

Neem contact op

TEKSTJE SCHRIJVEN, ZO GEFIXT

Was het maar zo makkelijk. 

Een pakkende webtekst schrijven vraagt om een hele andere techniek dan het schrijven van een leuke socialmediapost of een advertentie, die de lezer moet aansporen actie te ondernemen.
Wij weten hoe deze teksten van elkaar verschillen en hoe we ze in moeten zetten om het beste resultaat te behalen. We doen dit met unieke content voor ieder kanaal.

COPYWRITING

Copywriting is de kunst van het aandacht trekken en overtuigen van je doelgroep. Deze teksten laten je doelgroep zien waarom ze jouw product of dienst moeten gebruiken en zorgen er vervolgens voor dat je doelgroep actie onderneemt en contact opneemt of een aankoop doet.

Lukt het jou niet om conversies uit je advertenties te krijgen? Wij weten hier wel raad mee!

CONTENT WRITING

Ieder medium waarmee je objectieve informatie aan je klant verschaft, vul je met content. Dit schrijf je in begrijpelijke taal, zodat jouw klant snapt wat jij daadwerkelijk doet of verkoopt.

Vind je het lastig om jouw eigen product of dienst te omschrijven? Wij schrijven deze content voor jou!

OVERAL IS WEL

EEN TEKST VOOR TE SCHRIJVEN

Teksten heb je overal nodig.

Heb jij een leuke schrijfopdracht bedacht die wij uit kunnen voeren?

Laat het ons weten!

Neem contact met ons op

MEERDERE MANIEREN VAN SCHRIJVEN

SEO-TEKSTEN

Je komt niet zomaar bovenaan in de zoekresultaten van zoekmachines te staan. Er is geen knopje die we even kunnen omzetten en je kunt een organische positie niet kopen.

Toch zijn er technieken toe te passen die effect hebben op de positie van jouw website binnen zoekresultaten. Het plaatsen van een SEO-tekst (Search Engine Optimization) is een van deze technieken.
Giraffes4Zebras schrijft SEO-teksten met de juiste zoekwoorden, zodat jouw website beter vindbaar is in de zoekmachine.

ONZE SPECILISATIES

  • COPYWRITING
  • CONTENT WRITING
  • SEO-TEKSTEN
Marketing

Met Marketing as a Service (MaaS) staat ons hele marketingteam tot jouw beschikking.

Wij kunnen met dit team de marketing voor jouw bedrijf volledig op ons nemen, maar we kunnen jouw huidige marketingteam ook ondersteunen met onze specialisten. Je komt door MaaS in contact te staan met onze projectmanagers, die jouw bedrijf door en door leren kennen. Zo kunnen zij met je meedenken en je helpen bij het opzetten van strategieën voor het promoten van jouw product of dienst. Vervolgens sturen ze het Giraffes4Zebras-team verder aan om opdrachten vanuit deze strategie uit te voeren.

Wij brengen jouw organisatie en diensten perfect in beeld en zorgen ervoor dat jouw doelstellingen in ieder geval gehaald worden en als het kan, dan overtreffen wij ze.

Lees meer
Techniek

Werken met de techniek die zich achter een website verschuilt, is een vak apart.

Giraffes4Zebras heeft een sterk technisch team, waarin meerdere specialismen samenkomen. Zo weten wij voor ieder technisch probleem een passende oplossing te vinden.

Daarnaast denken wij mee over nieuwe technieken die de website up-to-date houden en die je verder weten te onderscheiden van je concurrent.

Lees meer
Content

Onze tekstschrijvers kunnen voor jou nieuwe content of copy schrijven, maar zij controleren of passen ook bestaande teksten aan.

Wij schrijven teksten voor de meest uiteenlopende media. Iedere doelgroep moet op zijn eigen manier benaderd worden, waardoor de insteek van elke tekst anders hoort te zijn. Bij ons kun je terecht voor iedere soort tekst: van socialmediapost tot brochure en van landingspagina tot infographic. Daarnaast optimaliseren wij landingspagina’s, zodat deze de SEO van je website een boost geven.

Ben jij op zoek naar een pakkende tekst voor jouw organisatie? Dan weten wij hier wel raad mee!

Lees meer
Design

Met sterke designs laat jij je bedrijf opvallen en win je de doelgroep over.

Onze grafisch ontwerpers geven vorm aan prachtige designs in media. Doordat hierin de huisstijl wordt toegepast, sluiten de designs volledig aan bij jouw organisatie.

Naast designs, bestaat dit team uit foto- en videografen die ervoor zorgen dat jouw bedrijf er ook op beeld geweldig uit komt te zien. Foto’s en video’s zijn dan ook ideale manier om je bedrijf goed te presenteren en je doelgroep te inspireren.

Van branding tot animatie, onze designers kunnen het allemaal!

Lees meer
Campagnes

Hoe je bezoekers terughaalt als zij de website zonder aankoop hebben verlaten?

Wij helpen onze klanten bij het opzetten van online en/of offline campagnes waarmee wij extra zichtbaarheid voor hun organisaties creëren. Campagnes zijn op de meest uiteenlopende manieren, binnen diverse media op te zetten en uit te voeren. Een kennis van je doelgroep en de verschillende kanalen is van essentieel belang om een effectieve campagne per kanaal op te zetten.

Wij leren jouw doelgroep kennen, zodat wij weten waar en hoe we hen aan moeten spreken. Vervolgens zetten we deze informatie om in een passende campagne.

Lees meer
Strategie

Van ons als strategisch partner mag je het volgende verwachten

Van Giraffes4Zebras als strategisch partner mag je verschillende verwachtingen hebben.

Dit is afhankelijk van de aard van de samenwerking en de specifieke doelstellingen van je organisatie.

Lees meer

WE LOOK AHEAD

Zijn wij jouw strategische partner op afstand?

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen door contact op te nemen met:

Neem contact op met Giraffes4Zebras

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing