ELKE 5 JAAR EEN NIEUWE WEBSITE

Je kunt de levensduur van een website vergelijken met die van een smartphone. Na een paar jaar is het tijd voor een upgrade. Regelmatig je website vernieuwen zorgt ervoor dat jouw online aanwezigheid fris en relevant blijft in een digitale wereld waarin alles continu verandert. Wij noemen in dit blog vijf goede redenen waarom je eens in de vijf jaar serieus moet overwegen om je website te vernieuwen.

1. Frisse uitstraling, frisse start

Webdesign is gevoelig voor trends, net als kledingmode. Wat vijf jaar geleden mode was, kan nu hopeloos verouderd lijken. Een modern ontwerp straalt professionaliteit uit en houdt je website gebruiksvriendelijk, wat essentieel is voor betrokkenheid en conversie. Je presenteert met je website als het ware je bedrijf aan je bezoekers, en je wilt dat je hiermee een moderne en actuele (eerste) indruk maakt.

2. Technologische snufjes onder de motorkap

Het internet ontwikkelt zich razendsnel, en nieuwe technologieën en frameworks zorgen voor betere prestaties, hogere beveiliging en meer functionaliteiten. Een verouderde website kan snel de indruk wekken niet mee te gaan met de tijd, waardoor je potentieel klanten misloopt die op zoek zijn naar een moderne en betrouwbare online ervaring. Door je website up-to-date te houden, zorg je dat je geen kansen mist die de technologische vooruitgang biedt.

3. Overal en op elk apparaat

De tijden dat we alleen via een desktop op het internet surfden, zijn lang voorbij. Mobiele responsiviteit is geen luxe meer, maar een noodzaak. Een nieuwe website zorgt ervoor dat jouw content er op elk scherm perfect uitziet, wat essentieel is om de mobiele gebruiker niet te verliezen. Een mobielvriendelijke website verhoogt ook nog eens je vindbaarheid in zoekmachines, aangezien zoekmachines websites hoger waarderen als ze geoptimaliseerd zijn voor mobiel.

Marketingservice laat ons de SEO technieken voor jou toepassen

4. Vindbaarheid als topprioriteit

SEO is een voortdurende strijd om aandacht in zoekmachines. Met een verouderde website loop je het risico achter te blijven in de zoekresultaten. Een nieuwe website biedt de kans om jouw online zichtbaarheid te vergroten met de nieuwste SEO-technieken. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van actuele keywords en snelle laadtijden, kan jouw site hoger ranken en meer bezoekers trekken. Bovendien biedt een update de kans om je content te herzien. Frisse, relevante inhoud weerspiegelt je huidige bedrijfsvoering en spreekt je publiek aan.

5. Beveilig je online vesting

Met de toename van cyberdreigingen is een goede beveiliging van je website belangrijker dan ooit. Oudere websites hebben vaak zwakke plekken die hackers kunnen uitbuiten. Een recent gebouwde website staat stevig in zijn schoenen en biedt betere bescherming tegen deze digitale gevaren. Een actuele website zorgt ook voor naleving van de nieuwste regelgeving en toegankelijkheidsnormen, wat essentieel is om juridische problemen te vermijden.

Je website is een dynamisch onderdeel van je bedrijf en groeit met je mee. Een investering in een nieuwe website is dan ook een investering in de toekomst van je onderneming.

Wil je meer weten of ben je klaar voor een website-upgrade? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Contact

WE LOOK AHEAD

Zijn wij jouw strategische partner op afstand?

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen door contact op te nemen met:

Neem contact op met Giraffes4Zebras

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing