GIRAFFES4ZEBRAS VOOR NUNSPEET

Wat betekent het voor G4Z om organisaties in de regio te ondersteunen?Allereerst zijn we echt een onderdeel van deze maatschappij. Daarbij komt dat wij Nunspeet een fantastisch dorp vinden, ook qua ondernemerschap.Het is prachtig om te zien wat er hier in de laatste 50 jaar allemaal is gebeurd op ondernemersgebied, en wij willen er graag aan bijdragen dat Nunspeet nóg meer een ondernemersgemeenschap wordt. Als echt Nunspeets bedrijf ondersteunen we daarom graag stichtingen, verenigingen en evenementen in onze gemeenschap.

Een voorbeeld van onze betrokkenheid is ons werk voor het mooiste sportevenement van Nunspeet (en de hele Veluwe, vinden wij):

De Keiler. We verzorgen de grafische uitingen, nieuwsbrieven en een recapvideo die nog dezelfde dag uitkomt. Het is fantastisch om op deze manier bij te kunnen dragen aan zo’n evenement. We bieden ook ondersteuning aan voetbalvereniging Nunspeet door te helpen met de communicatie. Zo helpen we bij het bereiken van een breder publiek, waardoor meer bedrijven zich aangesproken voelen om de club te ondersteunen. Hierdoor verbetert de financiële gezondheid van de club en kunnen er weer meer activiteiten worden georganiseerd voor de jeugd. Wij hebben ook een bijdrage geleverd aan de oprichting van De Grote Sprong. Deze stichting richt zich op het ondersteunen en stimuleren van bedrijfsgroei, met speciale aandacht voor lokale ondernemers.

Giraffes4Zebras hecht veel waarde aan het ondersteunen van Stichting Vrienden van St Jansdal.

Opgericht om het welzijn van de patiënten te kunnen bevorderen, zamelt deze stichting geld in voor extra voorzieningen die niet uit de reguliere budgetten gehaald kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het mogelijk maken van muziektherapie voor demente bejaarden of speciale mutsen in de winter voor patiënten die herstellende zijn van kanker. Wij ondersteunen deze stichting doordat wij fondsen proberen te werven met nieuwsbrieven, websites, social media-communicatie en video’s.

Als bedrijf voelen we ons verantwoordelijk om het verenigingsleven te ondersteunen, omdat we hier in Nunspeet echt onderdeel zijn van een gemeenschap. Het is voor ons daarom belangrijk om ons steentje bij te dragen waar mogelijk en actief bij te dragen aan het welzijn van onze omgeving.

WE LOOK AHEAD

Zijn wij jouw strategische partner op afstand?

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen door contact op te nemen met:

Neem contact op met Giraffes4Zebras

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing