Marketing as a Service

CONTINUE

Marketing as a Service

Kun jij met je bedrijf alle veranderingen bijbenen op het gebied van marketing? 

Het is al een uitdaging om de juiste marketingstrategie te ontwikkelen, laat staan om die te implementeren. Als je niet over de juiste kennis, expertise of middelen beschikt, dan wordt het al snel een imponerende klus. Gelukkig voor jou bieden wij de complete oplossing met onze Marketing as a Service, of kortweg het MaaS-concept.

Meer lezen over MaaS
Hoe komen we tot jouw succes?

Wat is goede marketing eigenlijk?

Mocht het niet duidelijk zijn wat je als bedrijf nodig hebt om goede marketing te voeren, dan kunnen wij je helpen met het opzetten van je marketingstrategie. Die begint met het vaststellen van je doelen en KPI’s. Daarnaast kunnen we je doelgroep definiëren, helpen bij je positionering, een concurrentieanalyse doen en evalueren hoe goed de strategie werkt. Voor al die zaken hebben wij de mensen in huis.

Ook om je marketingactiviteiten uit te voeren heb je experts nodig. Zij helpen je met het bereiken van jouw doelen. Met MaaS krijg je toegang tot een team van 24 specialisten, die nauw samenwerken om jouw marketingdoelen te realiseren. Van ontwerpers tot technische experts, en van strategen tot contentcreators, alle benodigde specialismen zitten in het MaaS-pakket.

CONTINUE

Je budget de baas met MaaS

Samen met jou bouwt Giraffes4Zebras dus aan een solide marketingbasis. Het maandbedrag dat je voor MaaS betaalt, bepalen we op basis van de ontwikkelde strategie, de gestelde KPI’s en de middelen die we nodig hebben om de strategie uit te voeren. Met deze maandelijkse vaste kosten weet je altijd waar je aan toe bent. Dit maakt MaaS niet alleen effectief, maar ook kostenefficiënt. Hierdoor heb jij de vrijheid om je te focussen op je kernactiviteiten, terwijl je zeker weet dat je marketing in goede handen is.

Sterke marketingmiddelen

De kracht van MaaS zit ‘m in de veelzijdigheid van de marketingmiddelen die we in kunnen zetten. Giraffes4Zebras beschikt over verschillende teams, elk gespecialiseerd in een bepaald aspect van marketing:

  • Het marketingteam ondersteunt je met strategieontwikkeling en campagnebeheer. Onze projectmanagers leren jouw bedrijf goed kennen, en ze kunnen je daardoor loepzuiver helpen bij het promoten van je producten of diensten, het verbeteren van je merkbekendheid of het genereren van meer leads.
  • Het technische team zorgt voor de ontwikkeling en het onderhoud van je website, webshop of applicaties. Zij vinden de juiste oplossingen voor technische problemen en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën. Ze kunnen bijvoorbeeld helpen bij het opzetten van een gebruiksvriendelijke webshop of het implementeren van een geavanceerde chatfunctie.
  • Het contentteam schrijft en redigeert teksten die we voor allerlei media kunnen gebruiken. Of het nu gaat om een social media post, brochure, blog, persbericht of landingspagina, zij zorgen voor effectieve communicatie die aansluit bij jouw doelgroep.
  • Het designteam creëert prachtige designs voor diverse offline en online media. Met grafisch ontwerpers, fotografen en videografen in huis, zorgt dit team ervoor dat jouw bedrijf visueel eruit springt. Denk bijvoorbeeld aan opvallende logo’s, aantrekkelijke brochures en professionele video’s. Daarnaast kun je ons team inzetten voor de specialismen brand design, UI/UX design en motion graphics design.

Campagnes die aankomen


Met het MaaS-concept gaan we voor resultaten. Doordat onze teams nauw met je samenwerken, kunnen we passende marketingmiddelen kiezen en deze effectief inzetten. Of het nu gaat om online of offline, bij Giraffes4Zebras leren we jouw doelgroep kennen en ontwikkelen we gerichte campagnes die resultaat opleveren​​​​. Wij fungeren als jouw strategische partner, en je kunt rekenen op ondersteuning die is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

Wat MaaS uniek maakt, is dat jij de flexibiliteit en veelzijdigheid van een heel marketing- en communicatiebedrijf in één pakket hebt. Je hebt daarmee niet alleen een complete marketingoplossing voor jezelf geregeld, maar een partner  in huis gehaald die in actie komt voor jouw groei en succes.

Bekijk onze campagnes

Projecten

Alles mogelijk gemaakt voor Get Work

Alles mogelijk gemaakt voor Get Work

Autoglans

Autoglans

Biemond & Hoekman

Biemond & Hoekman

Christelijk College Groevenbeek

Christelijk College Groevenbeek

De grote Sprong

De grote Sprong

De veelzijdige Nederlandse kalverhouderij

De veelzijdige Nederlandse kalverhouderij

WE LOOK AHEAD

Zijn wij jouw strategische partner op afstand?

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen door contact op te nemen met:

Neem contact op met Giraffes4Zebras

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing