Hosting & Domeinregistratie

Het belang van goede hosting

Het belang van goede hosting

Een website of applicatie bouwen is een arbeidsintensief proces. Het ontwerp en de functionaliteit zijn allereerst erg belangrijk. Daarbij bepalen de keuzes die je maakt met betrekking tot veiligheid, vindbaarheid (technische SEO) en prestatie van je website of applicatie hoe succesvol jouw product of dienst op de markt wordt gebracht.

Keuzes
Binnen hosting en domeinnaamregistratie zijn er veel beslissingen te nemen. Wij zetten onze jarenlange ervaring in om jou te helpen bij het maken van de keuze die bij jou past.

Ons gespecialiseerde team staat altijd klaar om het gesprek aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Giraffes4Zebras jou kan helpen bij het creëren van opvallende beelden die opvallen.

Plan een advies gesprek in
Hosting

Enkele keuzes waarin we je kunnen helpen zijn:

 • Domeinnaamregistratie: welke domeinnaam past bij jouw product of dienst en is bovendien goed vindbaar in de markt die je wilt bereiken?
 • Online veiligheid: hoe laat je jouw producten en/of diensten op de juiste manier beveiligen, zodat externe partijen worden geweerd?
 • Hosting: welk hostingpakket moet ik kiezen om prestatieproblemen van mijn product of dienst te voorkomen? Hierbij houden we onder andere rekening met prestaties, opslag, aantal bezoekers.
 • Service Level Agreement: hoe belangrijk is het om altijd online te zijn, en wat is de impact als jouw applicatie of website offline is? En binnen welke tijd wil je dit probleem opgelost hebben? Deze afspraken worden vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA).
 • Technische SEO: welke andere factoren zorgen dat mijn website goed vindbaar is? Dit heeft niet alleen betrekking op de inhoud, maar ook op de technologie waarop alles draait.
Neem contact op

Enkele keuzes waarin we je kunnen helpen zijn:

Domeinnaamregistratie: welke domeinnaam past bij jouw product of dienst en is bovendien goed vindbaar in de markt die je wilt bereiken?

Online veiligheid: hoe laat je jouw producten en/of diensten op de juiste manier beveiligen, zodat externe partijen worden geweerd?

Hosting: welk hostingpakket moet ik kiezen om prestatieproblemen van mijn product of dienst te voorkomen? Hierbij houden we onder andere rekening met prestaties, opslag, aantal bezoekers.

Service Level Agreement: hoe belangrijk is het om altijd online te zijn, en wat is de impact als jouw applicatie of website offline is? En binnen welke tijd wil je dit probleem opgelost hebben? Deze afspraken worden vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA).

Technische SEO: welke andere factoren zorgen dat mijn website goed vindbaar is? Dit heeft niet alleen betrekking op de inhoud, maar ook op de technologie waarop alles draait.

G4Z kantoor

Onze specialisten staan altijd klaar om het gesprek aan te gaan.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Giraffes4Zebras jou kan helpen bij het creëren van opvallende beelden die opvallen.

Neem contact op

Onze specialismen

 • Domeinnaamregistratie
 • Online veiligheid
 • Hosting
 • SLA
 • Technische SEO
Marketing

Met Marketing as a Service (MaaS) staat ons hele marketingteam tot jouw beschikking.

Wij kunnen met dit team de marketing voor jouw bedrijf volledig op ons nemen, maar we kunnen jouw huidige marketingteam ook ondersteunen met onze specialisten. Je komt door MaaS in contact te staan met onze projectmanagers, die jouw bedrijf door en door leren kennen. Zo kunnen zij met je meedenken en je helpen bij het opzetten van strategieën voor het promoten van jouw product of dienst. Vervolgens sturen ze het Giraffes4Zebras-team verder aan om opdrachten vanuit deze strategie uit te voeren.

Wij brengen jouw organisatie en diensten perfect in beeld en zorgen ervoor dat jouw doelstellingen in ieder geval gehaald worden en als het kan, dan overtreffen wij ze.

Lees meer
Techniek

Werken met de techniek die zich achter een website verschuilt, is een vak apart.

Giraffes4Zebras heeft een sterk technisch team, waarin meerdere specialismen samenkomen. Zo weten wij voor ieder technisch probleem een passende oplossing te vinden.

Daarnaast denken wij mee over nieuwe technieken die de website up-to-date houden en die je verder weten te onderscheiden van je concurrent.

Lees meer
Content

Onze tekstschrijvers kunnen voor jou nieuwe content of copy schrijven, maar zij controleren of passen ook bestaande teksten aan.

Wij schrijven teksten voor de meest uiteenlopende media. Iedere doelgroep moet op zijn eigen manier benaderd worden, waardoor de insteek van elke tekst anders hoort te zijn. Bij ons kun je terecht voor iedere soort tekst: van socialmediapost tot brochure en van landingspagina tot infographic. Daarnaast optimaliseren wij landingspagina’s, zodat deze de SEO van je website een boost geven.

Ben jij op zoek naar een pakkende tekst voor jouw organisatie? Dan weten wij hier wel raad mee!

Lees meer
Design

Met sterke designs laat jij je bedrijf opvallen en win je de doelgroep over.

Onze grafisch ontwerpers geven vorm aan prachtige designs in media. Doordat hierin de huisstijl wordt toegepast, sluiten de designs volledig aan bij jouw organisatie.

Naast designs, bestaat dit team uit foto- en videografen die ervoor zorgen dat jouw bedrijf er ook op beeld geweldig uit komt te zien. Foto’s en video’s zijn dan ook ideale manier om je bedrijf goed te presenteren en je doelgroep te inspireren.

Van branding tot animatie, onze designers kunnen het allemaal!

Lees meer
Campagnes

Hoe je bezoekers terughaalt als zij de website zonder aankoop hebben verlaten?

Wij helpen onze klanten bij het opzetten van online en/of offline campagnes waarmee wij extra zichtbaarheid voor hun organisaties creëren. Campagnes zijn op de meest uiteenlopende manieren, binnen diverse media op te zetten en uit te voeren. Een kennis van je doelgroep en de verschillende kanalen is van essentieel belang om een effectieve campagne per kanaal op te zetten.

Wij leren jouw doelgroep kennen, zodat wij weten waar en hoe we hen aan moeten spreken. Vervolgens zetten we deze informatie om in een passende campagne.

Lees meer
Strategie

Van ons als strategisch partner mag je het volgende verwachten

Van Giraffes4Zebras als strategisch partner mag je verschillende verwachtingen hebben.

Dit is afhankelijk van de aard van de samenwerking en de specifieke doelstellingen van je organisatie.

Lees meer

WE LOOK AHEAD

Zijn wij jouw strategische partner op afstand?

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen door contact op te nemen met:

Neem contact op met Giraffes4Zebras

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing