Inspiratie voor scholen

Inspiratie-document

Giraffes4Zebras is gespecialiseerd in het ontwikkelen van communicatiestrategieën en -middelen voor scholen. 

Ons portfolio varieert van informatieve brochures en jaarverslagen tot visueel aantrekkelijke infographics, flyers, posters en magazines. We hebben deze materialen zo ontworpen dat complexe informatie toegankelijk is en de unieke schoolidentiteit benadrukt wordt. Helemaal passend bij de uitstraling die bij onze klanten passen.

Door onze professionele fotografie en doelgerichte social media-campagnes verbeteren we de zichtbaarheid en betrokkenheid van scholen binnen hun gemeenschap. Hierdoor is het gemakkelijker om nieuwe medewerkers te vinden. ook weten toekomstige leerlingen en hun ouders goed de belangrijkste informatie te vinden

Wat we ook voor een aantal scholen doei is het bouwen en het vernieuwen van websites. Dit verbetert de online aanwezigheid van de scholen flink.  Wij vinden het leuk om voor scholen te werken, en we zijn er ook best goed in, al zeggen we het zelf.

Als specialisten in onderwijscommunicatie bieden wij maatwerkoplossingen die zich niet alleen richten op de huidige wensen van de school, maar ook voorbereid zijn op toekomstige uitdagingen.

Giraffes4Zebras is jouw partner in het versterken van communicatie, zodat jij effectief en met vertrouwen de koers van jouw school kunt bepalen en delen.

De onderwijsklanten!

Gooische scholen federatie

Gooische scholen federatie

Christelijk College Groevenbeek

Christelijk College Groevenbeek

Stichting VierTaal

Stichting VierTaal

WE LOOK AHEAD

Zijn wij jouw strategische partner op afstand?

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen door contact op te nemen met:

Neem contact op met Giraffes4Zebras

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing