Marketing as a Service

Wat is het M.a.a.S concept?

Herken je de uitdagingen op het gebied van sales en marketing binnen jouw bedrijf? Dit kunnen voor jou als ondernemer lastige vraagstukken zijn. Hoe richt je jouw marketingafdeling zo in, dat je er optimaal gebruik van kunt maken? Breid je jouw marketingafdeling uit met interne medewerkers of ga je juist samenwerken met externe partijen, zodat je op elk vlak specialisten kunt inschakelen?

Het MaaS-concept van Giraffes4Zebras is het antwoord op die vragen.

Ga met ons het gesprek aan

Denk eens na over de volgende vragen. Wat kost het om een marketingmedewerker op medior- of seniorniveau aan te nemen? En welke specialismen haal je dan in huis? Vergelijk dat antwoord met het feit dat je kunt beschikken over een 24-koppig team van specialisten die zowel uitvoerend als adviserend voor je klaarstaan.

We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat MaaS voor jouw organisatie kan betekenen en om te laten zien welke successen ons concept al heeft behaald bij andere organisaties.

Marketingservice is net als schaken

De winst met M.a.a.S voor je organisatie

Marketing as a Service (MaaS) maakt een einde aan uurfacturen, waarbij je op basis van je budget beslist wat je op korte termijn gaat doen op het gebied van marketing.

In plaats daarvan heb je met MaaS het hele jaar een volledig marketingteam tot je beschikking, dat samen met jou de strategie bepaalt, KPI’s stelt en deze door middel van marketing behaalt.

Het maandbedrag wordt bepaald op basis van de gezamenlijk vastgestelde strategie, KPI’s en nodige middelen.

Ontmoet ons team

WE LOOK AHEAD

Marketingservice laat ons de SEO technieken voor jou toepassen

Alle specialismen op één plek

Giraffes4Zebras heeft alle benodigde specialismen in huis. Een ontwerpstudio met professionele ontwerpers; een technische afdeling waar we samen met een gedreven team websites, webshops, applicaties en andere technische vraagstukken oplossen; strategische specialisten die je adviseren bij het behalen van je doelen.

Samen werken we hard om de gestelde doelen te bereiken zonder constant na te hoeven denken over wat te doen, wat de kosten zijn en wie verantwoordelijkheid draagt.

 

Marketing

Met Marketing as a Service (MaaS) staat ons hele marketingteam tot jouw beschikking.

Wij kunnen met dit team de marketing voor jouw bedrijf volledig op ons nemen, maar we kunnen jouw huidige marketingteam ook ondersteunen met onze specialisten. Je komt door MaaS in contact te staan met onze projectmanagers, die jouw bedrijf door en door leren kennen. Zo kunnen zij met je meedenken en je helpen bij het opzetten van strategieën voor het promoten van jouw product of dienst. Vervolgens sturen ze het Giraffes4Zebras-team verder aan om opdrachten vanuit deze strategie uit te voeren.

Wij brengen jouw organisatie en diensten perfect in beeld en zorgen ervoor dat jouw doelstellingen in ieder geval gehaald worden en als het kan, dan overtreffen wij ze.

Lees meer
Techniek

Werken met de techniek die zich achter een website verschuilt, is een vak apart.

Giraffes4Zebras heeft een sterk technisch team, waarin meerdere specialismen samenkomen. Zo weten wij voor ieder technisch probleem een passende oplossing te vinden.

Daarnaast denken wij mee over nieuwe technieken die de website up-to-date houden en die je verder weten te onderscheiden van je concurrent.

Lees meer
Content

Onze tekstschrijvers kunnen voor jou nieuwe content of copy schrijven, maar zij controleren of passen ook bestaande teksten aan.

Wij schrijven teksten voor de meest uiteenlopende media. Iedere doelgroep moet op zijn eigen manier benaderd worden, waardoor de insteek van elke tekst anders hoort te zijn. Bij ons kun je terecht voor iedere soort tekst: van socialmediapost tot brochure en van landingspagina tot infographic. Daarnaast optimaliseren wij landingspagina’s, zodat deze de SEO van je website een boost geven.

Ben jij op zoek naar een pakkende tekst voor jouw organisatie? Dan weten wij hier wel raad mee!

Lees meer
Design

Met sterke designs laat jij je bedrijf opvallen en win je de doelgroep over.

Onze grafisch ontwerpers geven vorm aan prachtige designs in media. Doordat hierin de huisstijl wordt toegepast, sluiten de designs volledig aan bij jouw organisatie.

Naast designs, bestaat dit team uit foto- en videografen die ervoor zorgen dat jouw bedrijf er ook op beeld geweldig uit komt te zien. Foto’s en video’s zijn dan ook ideale manier om je bedrijf goed te presenteren en je doelgroep te inspireren.

Van branding tot animatie, onze designers kunnen het allemaal!

Lees meer
Campagnes

Hoe je bezoekers terughaalt als zij de website zonder aankoop hebben verlaten?

Wij helpen onze klanten bij het opzetten van online en/of offline campagnes waarmee wij extra zichtbaarheid voor hun organisaties creëren. Campagnes zijn op de meest uiteenlopende manieren, binnen diverse media op te zetten en uit te voeren. Een kennis van je doelgroep en de verschillende kanalen is van essentieel belang om een effectieve campagne per kanaal op te zetten.

Wij leren jouw doelgroep kennen, zodat wij weten waar en hoe we hen aan moeten spreken. Vervolgens zetten we deze informatie om in een passende campagne.

Lees meer
Strategie

Van ons als strategisch partner mag je het volgende verwachten

Van Giraffes4Zebras als strategisch partner mag je verschillende verwachtingen hebben.

Dit is afhankelijk van de aard van de samenwerking en de specifieke doelstellingen van je organisatie.

Lees meer

WE LOOK AHEAD

Zijn wij jouw strategische partner op afstand?

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen door contact op te nemen met:

Neem contact op met Giraffes4Zebras

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing