Missie, visie en doelen

CONTINUE

Visie: de kracht van dromen

Stel je de toekomst voor. Jij hebt je droom gerealiseerd, en je bedrijf, organisatie of project is uitgegroeid tot wat je altijd al wilde. Of je nu een grote, kleine, lokale of internationale onderneming hebt, of een maatschappelijke, creatieve en innovatieve organisatie leidt, je hebt je missie bereikt.

Het bovenstaande is je visie: een droombeeld van waar je naartoe wilt werken. Het is een inspirerende beschrijving van de ideale toekomst voor jouw onderneming, organisatie of project.

Om je visie kracht bij te zetten, stel je een BHAG (Big Hairy Audacious Goal) op. Dit is een ambitieus, maar concreet en haalbaar doel dat je motiveert om je grenzen te verleggen.

Hulp nodig bij het verwoorden van je missie,visie & strategie?

Missie: het kloppend hart

De BHAG is je bestemming, maar wat is je reis? Wat drijft jou en je team? Wat zijn de kernwaarden waar je met je bedrijf of organisatie voor staat? De antwoorden op al deze vragen vat je samen in je missie.

Je missie is een beknopte beschrijving van de kernwaarden en drijfveren van je organisatie. Het is het verhaal dat je deelt met je team, klanten en de wereld. Het is de basis voor alle beslissingen die je neemt en alles wat je doet.

Doelen: stap voor stap naar succes

Om je BHAG te bereiken, moet je concrete stappen zetten. Bepaal doelen voor de korte termijn (1 jaar), de middellange termijn (2 jaar) en de lange termijn (3 jaar). Deze doelen zijn zowel kwantitatief (meetbaar, zoals omzetgroei, kostenbeheersing, impact creëren) als kwalitatief (ervaarbaar, zoals klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en werkgeluk).

Door je doelen te bepalen en te behalen, kom je steeds dichterbij je visie. Je creëert een gemotiveerd team, een loyale aanhang en een succesvolle organisatie, onderneming of project.

 

De kracht van visie, missie en doelen

Door je visie, missie en doelen op een inspirerende en duidelijke manier te communiceren, creëer je focus en betrokkenheid binnen je team. Ieder van hen weet waar jullie naartoe gaan en waarom ze doen wat ze doen. Dit is de basis voor een succesvolle toekomst!

Maak van je visie, missie en doelen een levend document. Blijf deze strategische teksten evalueren en aanpassen wanneer je organisatie groeit en de wereld om je heen verandert. Zo houd je je koers vast.

G4Z hoofdkantoor

Giraffes4Zebras is hét fullservice marketingbureau in Nunspeet. We zetten ons volledig in om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten door middel van geïntegreerde strategieën en creatieve uitvoeringen. Elk lid van ons team draagt bij aan een uniek aspect van het marketingproces, waardoor we jou volledig kunnen ondersteunen bij het bereiken van je commerciële doelstellingen.

Plan een afspraak met ons in

Daag ons uit

Projecten

Kip.Kiplekker

Kip.Kiplekker

Nunspeet sportief en gezond

Nunspeet sportief en gezond

Nunspeetse Mantelzorgers in goede handen

Nunspeetse Mantelzorgers in goede handen

Shop in Nunspeet

Shop in Nunspeet

De grote Sprong

De grote Sprong

Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland

lookaTake

Lees meer over ons M.A.A.S concept

WE LOOK AHEAD

Zijn wij jouw strategische partner op afstand?

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen door contact op te nemen met:

Neem contact op met Giraffes4Zebras

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing