Biemond & Hoekman

Biemond & Hoekman is een bemiddelingsbureau in de gehandicaptenzorg. Hun betrouwbare bestand van zzp’ers helpt zorginstellingen op momenten dat zij personeel tekort komen: tijdens ziekte, verlof of drukke periodes.

Lees meer

Voor Biemond & Hoekman stelde Giraffes4Zebras een marketingstrategie op, met in eerste instantie als doel nieuwe zzp’ers te werven.

Het vergroten van de online aanwezigheid van Biemond & Hoekman speelde hierbij een belangrijke rol. Met wekelijkse posts op Facebook, Instagram en LinkedIn, zorgen we dat zij in beeld komen bij een groot publiek.

Bekijk de Biemond & Hoekman website

Een persoonlijke aanpak is hierbij belangrijk.

Daarom hebben we interviews gehouden met de oprichters zelf en met een aantal leden van het secretariaat en zzp’ers. Door zo het verhaal van Biemond & Hoekman letterlijk te vertellen op social media vallen zij op tussen de andere posts en geven we letterlijk een gezicht aan het bedrijf.

Hoe komen we tot jouw succes?

DE HUISSTIJL

Naast het versterken van de online aanwezigheid hebben we een moderne huisstijl ontworpen, die is doorgevoerd in alle bedrijfscommunicatie.

Brochures, kerstkaarten, uitnodigingen en een kwaliteitshandboek zijn een aantal voorbeelden. Door te kiezen voor één huisstijl maak je alles herkenbaar voor klanten en medewerkers. In één oogopslag zien lezers dat het om een document van Biemond & Hoekman gaat.

WEBSITE

Deze huisstijl vertalen we nu door naar een geupdate versie van de website. Makkelijk te navigeren en een duidelijke indeling naar informatie relevant voor zzp’ers en voor opdrachtgevers. Zo vindt iedere bezoeker snel wat hij of zij nodig heeft en krijgen zij een goed beeld van de kernwaarden van Biemond & Hoekman.

 

Projecten

Alles mogelijk gemaakt voor Get Work

Alles mogelijk gemaakt voor Get Work

Autoglans

Autoglans

Biemond & Hoekman

Biemond & Hoekman

Christelijk College Groevenbeek

Christelijk College Groevenbeek

De grote Sprong

De grote Sprong

De veelzijdige Nederlandse kalverhouderij

De veelzijdige Nederlandse kalverhouderij

WE LOOK AHEAD

Zijn wij jouw strategische partner op afstand?

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen door contact op te nemen met:

Neem contact op met Giraffes4Zebras

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing