Gooische scholen federatie

Digitaal & drukwerk

Lees meer

Brochure

Op verzoek van het A. Roland Holst College hebben we een informatieve, overzichtelijke brochure ontworpen, die speciaal gericht is aan de ouders van de leerlingen.

Meer designs bekijken

Brochure

Voor nieuwe leerlingen van het Goois Lyceum hebben we een speciale brochure ontworpen. Deze brochure biedt uitgebreide informatie over wat het Goois Lyceum te bieden heeft en hoe (potentiƫle) leerlingen zich kunnen voorbereiden. Zowel de leerlingen als hun ouders weten hierdoor precies wat ze kunnen verwachten op het Goois Lyceum

Meer designs bekijken

Infographic

Om het onderwijs van het Goois Lyceum inzichtelijk te maken voor ouders en mogelijke leerlingen, hebben we een infographic ontwikkeld met alle benodigde informatie over mogelijkheden van de school. Een infographic is de ideale manier om een complexe boodschap aantrekkelijk en leesbaar over te brengen.

Brochure

Voor Huizermaat hebben we een brochure ontworpen, die uitgebreide informatie geeft over de school. De vormgeving van de brochure is speciaal gericht op jonge, potentieel nieuwe leerlingen.

Meer designs bekijken

Website-ontwerp en ontwikkeling

Voor de scholen die bij de Gooische Scholen Federatie zijn aangesloten, hebben we nieuwe, verbeterde websites ontworpen en ontwikkeld ter vervanging van de verouderde versies. Beter vindbaar, perfect leesbaar op mobiel en helemaal opgefrist.

Flyer

We hebben een speciale flyer samengesteld voor het A. Roland Holst College, gericht op basisschoolleerlingen van groep 7 en 8. De flyer staat vol met goede redenen om te kiezen voor deze school, onderbouwd met gedetailleerde informatie over de verschillende onderwijsroutes. Handig om mee te geven en op te sturen.

Kaart

Om potentieel nieuwe leerlingen een beter beeld te geven van de Gooische Scholen Federatie, hebben we een kaart ontworpen in de huisstijl van de school. De kaart is aantrekkelijk vormgegeven voor leerlingen van groep 7 en 8, en bevat beknopte informatie die de leerlingen een mooi overzicht geeft van wat ze mogen verwachten.

Onze klanten

Christelijk College Groevenbeek

Christelijk College Groevenbeek

Gooische scholen federatie

Gooische scholen federatie

Stichting VierTaal

Stichting VierTaal

WE LOOK AHEAD

Zijn wij jouw strategische partner op afstand?

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen door contact op te nemen met:

Neem contact op met Giraffes4Zebras

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing