Kip in Nederland: trots op de pluimveesector

Positief belichten sector

Giraffes4Zebras ondersteunt NEPLUVI op het gebied van creatieve diensten en strategie. Met onze expertise in marketing, communicatie en visuele content dragen we bij aan het succes van de Kip in Nederland-campagne en laten we zien waarom de Nederlandse pluimveesector iets is om trots op te zijn.

Lees meer

Social media

We belichten het verhaal van de Nederlandse pluimveesector op verschillende manieren via de social-mediakanalen Facebook en LinkedIn van Kip in Nederland.

Hier delen we nieuws en andere interessante informatie in de vorm van aantrekkelijke afbeeldingen, informatieve infographics, boeiende story’s, creatieve animaties, meeslepende video’s en leuke winacties. Onze posts zijn gericht op het betrekken van ons publiek en het creëren van waardevolle interacties.

Factsheets and infographics

Giraffes4Zebras ontwierp verschillende aantrekkelijk vormgegeven, informatieve factsheets voor Kip in Nederland, onder andere over fabels en werkelijkheid, antibioticagebruik en kip als onderdeel van een duurzaam voedingspatroon.

Daarnaast maakten we een kleurrijke infographic met Engelstalige informatie over vogelgriep, waarmee we een breder internationaal publiek bereiken en bewustzijn creëren over dit belangrijke onderwerp.

Sectorfilm en animaties

Voor Kip in Nederland heeft Giraffes4Zebras een boeiende sectorfilm ontwikkeld.

Deze film neemt de kijkers mee op een reis door de Nederlandse pluimveesector en laat zien hoe trots de sector is op hun producten en werkwijze.

Daarnaast hebben we diverse animaties gemaakt om specifieke aspecten van de sector op een levendige en begrijpelijke manier te presenteren. Deze animaties worden ingezet op de social-mediakanalen van Kip in Nederland.

Street marketing

Om de duurzame boodschap van Kip in Nederland op een originele en opvallende manier te verspreiden, hebben we street marketing ontworpen.

Deze marketingcampagne bestond uit verschillende grote posters met de opdruk ‘Wist je al dat ik steeds duurzamer word?’. De posters werden strategisch geplaatst op drukbezochte locaties. We maakten een ABRI-poster, een bannervideo en een truckposter, en zelfs een levensgrote banner voor in de tramtunnel op het Prins Clausplein in Den Haag.

Filmen en fotograferen

Om het verhaal van Kip in Nederland visueel kracht bij te zetten, hebben we opnames gemaakt van NEPLUVI-voorzitter Gert-Jan Oplaat.

In deze video’s interviewen we hem over belangrijke topics in de pluimveesector. De interviews moeten zorgen voor meer media-aandacht en bewustwording over de sector. Ook hebben we fotografie verzorgd voor de sectorpromotie.

Projecten

Alles mogelijk gemaakt voor Get Work

Alles mogelijk gemaakt voor Get Work

Autoglans

Autoglans

Biemond & Hoekman

Biemond & Hoekman

Christelijk College Groevenbeek

Christelijk College Groevenbeek

De grote Sprong

De grote Sprong

De veelzijdige Nederlandse kalverhouderij

De veelzijdige Nederlandse kalverhouderij

WE LOOK AHEAD

Zijn wij jouw strategische partner op afstand?

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen door contact op te nemen met:

Neem contact op met Giraffes4Zebras

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing