ontwerpstudio- Printvoorbeelden

Schoolmateriaal drukwerk

Voor Kip.Kiplekker produceerde G4Z het lespakket ‘Kip in de klas’ met de twee lessen ‘Kip in de keten’ en ‘Kip op je bord’. Het lespakket bestaat uit een informatieve werkboek, docentenhandleiding en infographics. Aanvullend met een flyer, roll-up banner, liniaal, advertenties en standontwerp was de promotie van het lespakket helemaal compleet.

Schoolmateriaal digitaal

Wij hebben het lespakket van Kip.Kiplekker aangevuld met een klassikaal te gebruiken digibord met onder andere de werkboek opdrachten, animaties, videobeelden en een quiz. Het bevat inhoudelijk de twee lessen van het ‘Kip in de klas’ werkboek. Deze digitale les wordt nu door veel scholen in het hele land gebruikt om kinderen voor te lichten over de pluimveesector.

Social media kanalen

Kip.Kiplekker is een Nederlandse kippenvereniging die als doel heeft de kippenindustrie en haar producten te promoten bij de sector. Zij waren op zoek naar een bureau dat hen kon helpen om hun campagne te ondersteunen. G4Z maakte marketingacties op maat en ontwierp wekelijkse socialmedia-uitingen om hun campagne te promoten.

Bekijk Instagram

Animaties

Het bedenken van een concept, het schrijven van een script, het schetsen ervan en uiteindelijk het animeren zijn dagelijkse taken van het G4Z team. Wij produceren regelmatig animaties voor verschillende branches die niet alleen communicatief zijn, maar ook een blijvende indruk achterlaten bij de kijkers. Met als voorbeeld deze informatieve kip animaties voor Kip in Nederland.

Bekijk Video

Projecten

Alles mogelijk gemaakt voor Get Work

Alles mogelijk gemaakt voor Get Work

Autoglans

Autoglans

Biemond & Hoekman

Biemond & Hoekman

Christelijk College Groevenbeek

Christelijk College Groevenbeek

De grote Sprong

De grote Sprong

De veelzijdige Nederlandse kalverhouderij

De veelzijdige Nederlandse kalverhouderij

WE LOOK AHEAD

Zijn wij jouw strategische partner op afstand?

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen door contact op te nemen met:

Neem contact op met Giraffes4Zebras

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing