Kiprecepten: website voor gerechten met kip

Promotie van kippenvlees

Kiprecepten.nl is een initiatief van NEPLUVI, de Vereniging van de Nederlandse Pluimveeverwerkende Industrie, met als visie het onder de aandacht brengen van pluimveevlees in Nederland. Het creatieve team van Giraffes4Zebras heeft de moderne website kiprecepten.nl gemaakt, waarop we de recepten aantrekkelijk in beeld brengen met professionele fotografie en video’s.

Lees meer

Moderne receptenwebsite

Door een intensieve samenwerking met verschillende bloggers en chefs kwam Giraffes4Zebras met een voorstel voor een moderne, aantrekkelijke website.

Naast een ruim aanbod aan lekkere kiprecepten, biedt de website een platform voor de pluimveesector waar achtergrondinformatie over de productie van kippenvlees op gedeeld kan worden. De website wordt dagelijks bezocht door een groot aantal Nederlanders die inspiratie zoeken voor kipgerechten. Inspirerende blogs en informatief materiaal over de duurzaamheid van de Nederlandse pluimveesector maken de website af.

Hosting van een website

Aantrekkelijk logo en nieuwe huisstijl

Giraffes4Zebras ontwierp het nieuwe logo en leverde een volledig nieuwe stijl voor kiprecepten.nl. 

De vernieuwde identiteit van de kipreceptenwebsite was een belangrijke stap in het verspreiden van hun boodschap richting het Nederlandse publiek.

Fotografie en video’s

Giraffes4Zebras plaatst regelmatig creatieve media en advertenties op de website.

De professionele fotografie, aantrekkelijke video’s, subtiel kleurgebruik en de samenwerking met bloggers maken kiprecepten.nl tot een modern en succesvol foodplatform.

Social media

Giraffes4Zebras schrijft content voor diverse social media gerelateerd aan kiprecepten.nl en plaatst de posts regelmatig, toegespitst op het specifieke medium.

De berichten van kiprecepten worden goed bekeken en veel bezoekers delen de recepten met hun connecties. Hierdoor breidt de bekendheid van kiprecepten zich snel uit.

Projecten

Alles mogelijk gemaakt voor Get Work

Alles mogelijk gemaakt voor Get Work

Autoglans

Autoglans

Biemond & Hoekman

Biemond & Hoekman

Christelijk College Groevenbeek

Christelijk College Groevenbeek

De grote Sprong

De grote Sprong

De veelzijdige Nederlandse kalverhouderij

De veelzijdige Nederlandse kalverhouderij

WE LOOK AHEAD

Zijn wij jouw strategische partner op afstand?

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen door contact op te nemen met:

Neem contact op met Giraffes4Zebras

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing