Partners Network

Het team van Partners Network is erin geslaagd om vanuit niets een groeiende en wereldwijd succesvolle business te creëren.

Vanuit het hoofdkantoor in Nederland zijn zij actief in het verschepen van containers met gevogelte, vis, rundvlees, fruit, groente en zuivel van gebieden met overvloed naar gebieden met schaarste. Dit is mogelijk door het diverse team met verschillende nationaliteiten die kennis hebben over lokale markten en producten.

Samen vormen zij het team van Partners Network.

Lees meer

CONCEPT

Partners Network onderscheidt zichzelf van anderen door het creëren van een wereldwijd netwerk van partners.
Hun kracht is het zien van vraag en aanbod. Zij kopen in, verkopen en transporteren producten over de hele wereld.

Maar Partners Network is anders dan andere traders, omdat zij ook diepgaande kennis heeft van haar producten, markten en omstandigheden die handelsstromen beïnvloeden. De marketing is erop gericht om deze unieke kenmerken te benadrukken en Partners Network te laten uitstijgen boven de concurrentie.

Bezoek de website van Partners Network

Partners Network zocht naar een nieuwe marketing strategie en voor deze taak hebben zij het creatieve team van Giraffes4Zebras uitgekozen.

Het logo is door een simpele aanpassing met een ander lettertype gemoderniseerd, wat het logo een sterkere uitstraling geeft. De strakke vormgeving zendt een betrouwbare en moderne stijl uit. De ronde vormen van de wereldbol geven niet alleen de mondiale dekking maar ook de dynamiek van het werk van Partners Network weer.

STRATEGIE

Een goede marketing strategie begint met een sterke visuele identiteit. Giraffes4Zebras heeft het logo gemoderniseerd en dit doorgevoerd in de huisstijl. Hierbij zijn het gevoel van het oude logo en de kenmerkende kleuren behouden gebleven. Een modern logo en frisse huisstijl laten zien: dit is een bedrijf dat mee gaat met zijn tijd en klaar is voor de toekomst.

Marketing uitingen

Gebaseerd op de nieuwe visuele identiteit heeft Giraffes4Zebras een nieuw marketingplan ontwikkeld. Continue aanwezigheid op social media, nieuwe give-aways voor klanten en het regelmatig updaten van de handtekening onder emails zijn een aantal aspecten van wat Giraffes4Zebras verzorgt voor Partners Network.

Naast frequente online marketing acties, is Giraffes4Zebras verantwoordelijk voor het nieuwe design van de productfolders, het creëren van een identiteit voor de diverse merken van Partners Network, nieuwe designs voor verpakkingen en veel meer.

BEURZEN

Jezelf als bedrijf presenteren tijdens beurzen is een uitgelezen kans om een blijvende indruk achter te laten bij nieuwe klanten. Voor Partners Network heeft Giraffes4Zebras verschillende ontwerpen gemaakt voor stands over de hele wereld. Met een focus op de producten en de interesse van het publiek van de beurs, trekt de stand van Partners Network veel aandacht in de beurshal.

Bij Giraffes4Zebras zijn wij ons bewust van de benodigdheden tijdens een beurs, van opvallende ontwerpen tot rustige ruimtes voor vergaderingen.

Projecten

Alles mogelijk gemaakt voor Get Work

Alles mogelijk gemaakt voor Get Work

Autoglans

Autoglans

Biemond & Hoekman

Biemond & Hoekman

Christelijk College Groevenbeek

Christelijk College Groevenbeek

De grote Sprong

De grote Sprong

De veelzijdige Nederlandse kalverhouderij

De veelzijdige Nederlandse kalverhouderij

WE LOOK AHEAD

Zijn wij jouw strategische partner op afstand?

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen door contact op te nemen met:

Neem contact op met Giraffes4Zebras

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing