Brochure

Om ouders bekend te maken met het onderwijs van Burgemeester de Wildeschool, hebben we een brochure ontworpen die uitgebreide informatie bevat voor de ouders van (potentiële) leerlingen.

Ontwerp jaarverslag

Stichting VierTaal vroeg ons om een passend ontwerp te maken bij hun jaarverslag over 2021. We creëerden een kleurrijk en overzichtelijk document in de huisstijl van VierTaal, waarmee de stichting een aantrekkelijk en informatief jaaroverzicht van de eigen activiteiten en prestaties kan tonen.

Infographic

We ontwierpen een infographic voor VierTaal, die de visuele impact van delen en liken op social media inzichtelijk maakt. De infographic is opgemaakt in de huisstijl van VierTaal en geeft eenvoudig weer hoe je meer bereik kunt krijgen.

Meer designs bekijken

Flyer

Voor het nieuwe schooljaar hebben we praktische informatie over de school verwerkt in een flyer voor ouders. De flyer geeft een beknopt en duidelijk overzicht van de faciliteiten en regels van de school.

Meer designs bekijken

Social media-kanalen

We verzorgden de content (tekst en beeld) voor de social media-posts die we vervolgens plaatsten voor Stichting VierTaal. De social media-campagne vertelt het verhaal van diverse nieuwe leerkrachten bij VierTaal en laat zien hoe het onderwijs werkt voor slechthorende leerlingen en/of leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Doel van deze campagne is dat we leraren kennis laten maken met VierTaal en hopen dat ze uiteindelijk solliciteren bij VierTaal. Deze campagne wordt gevoerd in verschillende fasen (see-think-do).

Onze klanten

Gooische scholen federatie

Gooische scholen federatie

Christelijk College Groevenbeek

Christelijk College Groevenbeek

Stichting VierTaal

Stichting VierTaal

WE LOOK AHEAD

Zijn wij jouw strategische partner op afstand?

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen door contact op te nemen met:

Neem contact op met Giraffes4Zebras

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing