Traksi

Traksi is ontstaan vanuit de noodzaak om een betaalbare taxiverzekering beschikbaar te stellen voor chauffeurs en vlooteigenaren.

De verzekering baseert zijn maandelijkse premies niet op een verwacht rijgedrag van de chauffeur, maar meet op objectieve wijze hoe de taxichauffeur daadwerkelijk rijdt. 

Verzekeraars Raadsheren BV, Eish en Intrasurance zijn samengekomen om dit initiatief te starten en beginnen nu steeds meer taxibedrijven met dit verzekeringsconcept te bereiken.

Lees meer

HOE WERKT TRAKSI?

Wanneer een taxichauffeur of vlooteigenaar een verzekering bij Traksi afsluit, wordt er in hun taxi een kastje ingebouwd. Deze houdt onder andere de snelheid en het accelereren van de auto bij.

Rijdt een chauffeur netjes rond, dan krijgt deze automatisch een korting op zijn maandelijkse premie. Wordt er geen rekening gehouden met de verkeersregels, dan valt de premie hoger uit.

Camera’s maken ook deel uit van wat er in de taxi geïnstalleerd wordt. Deze kijken als het ware met de chauffeur mee en slaan bij impact beelden op. Zo is eenvoudig te achterhalen wat er gebeurd is en worden onnodige opnamen van schadevrije jaren vermeden.

TRAKSI EN GIRAFFES4ZEBRAS

Traksi is een nog zeer jong concept. Het belangrijkste doel voor hen is daarom om verder onder de aandacht te komen bij Nederlandse taxibedrijven.

Als het concept succesvol is, is het volgende doel om verder uit te breiden daar waar kansen liggen.

Traksi heeft ervoor gekozen om met Giraffes4Zebras samen te werken, omdat wij in het verleden soortgelijke doelstellingen voor meerdere klanten hebben behaald.

TOEPASSEN VAN DE

STRATEGIE

We hebben de huisstijl voor Traksi vastgelegd in een stijloverzicht. Hierin zijn onder andere kleuren en lettertypen vermeld.

De huisstijl uit dit stijloverzicht gebruiken wij vervolgens in alle uitingen, zoals socialmediaposts, blogs of nieuwsbrieven, die we voor Traksi schrijven en ontwerpen.

Deze berichten maken deel uit van onze strategie om de naamsbekendheid van Traksi te vergroten.

FILMEN, FOTOGRAFEREN EN ANIMEREN

Om het concept van Traksi op een simpele manier uit te leggen aan de consument, heeft Giraffes4Zebras gewerkt aan het produceren van beeldmateriaal.

Video’s worden op social media ingezet om een beter beeld te geven van wat Traksi doet, animaties ondersteunen het beeldmateriaal en met foto’s geven we een persoonlijke touch aan de berichten die worden uitgebracht.

NAAR DE BEURS

Als onderdeel van MaaS voeren we iedere marketingopdracht voor klanten uit. Zo kwam Traksi bij ons om de puntjes op de i te laten zetten voor de Taxi Expo beurs waar zij een stand hadden.

Giraffes4Zebras heeft hen onder andere voorzien van speciaal ontworpen tassen en drinkflessen. Deze konden op de dag aan bezoekers uitgedeeld worden.

Projecten

Alles mogelijk gemaakt voor Get Work

Alles mogelijk gemaakt voor Get Work

Autoglans

Autoglans

Biemond & Hoekman

Biemond & Hoekman

Christelijk College Groevenbeek

Christelijk College Groevenbeek

De grote Sprong

De grote Sprong

De veelzijdige Nederlandse kalverhouderij

De veelzijdige Nederlandse kalverhouderij

WE LOOK AHEAD

Zijn wij jouw strategische partner op afstand?

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen door contact op te nemen met:

Neem contact op met Giraffes4Zebras

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing