Stage Graphics Designer

STAGE BIJ GIRAFFES4ZEBRAS

Wij vinden het fantastisch om samen te werken met gemotiveerde studenten. Iedere periode hebben we wel een aan tal stagiaires. Bij ons werk je mee, ben je onderdeel van het team.

Wij bieden stageplekken voor de periode Februari – Juli 2024

Lijkt het je leuk om stage bij ons te lopen?

Stuur ons dan een mail met je opleiding, CV en motivatiebrief naar info@giraffes4zebras.com.

Ben je benieuwd hoe andere studenten het bij ons gehad hebben?

Lees hieronder de ervaringen van onze design/media studenten.

“Giraffes4Zebras helpt gemotiveerde studenten vooruit”

Ilse van Rijssen

Mijn stage bij G4Z heb ik als heel erg prettig ervaren. Het is een fijn team waar heel veel kennis zit en dus ook veel te leren valt. Ik mocht veel mee op pad naar opnames en heb in de loop van de stage ook het vertrouwen gekregen om meerder malen zelfstandig een klus uit te voeren, wat heel vet was.

Het leukst aan de stage vond ik dat G4Z klanten heeft in hele verschillende sectoren. Waardoor je overal en nergens komt. Je zit dus niet heel de week achter je bureau maar bent ook veel op pad met de camera!

Ilse van Rijssen

Ik heb ik mijn stage periode veel geleerd, bij G4Z werk je als stagiaire ook voor echte klanten van het bedrijf en je doet dus veel ervaring op met het werken voor klanten, hoe je met feedback omgaat en hoe je communiceert naar klanten waneer je daar over de vloer komt. Natuurlijk heb ik mijn technische kennis over het vak, de camera en de adobe programma’s ook weer bijgespijkerd deze stage.

Ik zou studenten zeker aanraden om stage te komen lopen bij G4Z, ik vond het zelfs zo leuk dat ik mijn tweede stage hier weer heb gedaan! Je wordt goed begeleid door mensen met veel kennis, het is een fijn team en je word echt gezien als collega in plaats van stagiaire!

Coen den Boer

Meewerkstage CIBAP

Bij Giraffes4Zebras heb ik ontzettend veel geleerd, het team is ontzettend leuk en ze konden mij begeleiden in elk aspect van mijn stage. Ik heb mijn leerdoelen behaald en veel geleerd over de Adobe programma’s en nog veel andere skills gekregen van deze stage. Als je houd van een leuk gemotiveerd team en kun je hard werken dan is deze stage helamaal voor jou!

ONTMOET ONS

G4Z TEAM

Rutger van den Top
 • Rutger van den Top
 • Project Manager
Vincent Bakkenes
 • Vincent Bakkenes
 • Head of IT team
Carla van Dijk
 • Carla van Dijk
 • Project Manager
René Hoekstra
 • René Hoekstra
 • Webdeveloper
Rutger van Ommeren
Leonie Vermeltvort
 • Leonie Vermeltvort
 • Senior Client Manager
Harry Ten Hove
 • Harry Ten Hove
 • Marketing and communication
Caspar Norg
Arnout Joosse
 • Arnout Joosse
 • Technical Consultant
Arie Kampman
 • Arie Kampman
 • Senior Contentmanager
Ewout Hoffmans
 • Ewout Hoffmans
 • Photo- videographer
Wim Bekebrede
 • Wim Bekebrede
 • Senior Graphic Designer
Eshban Jan
 • Eshban Jan
 • Managing Operations
Annemijn van der Velde
 • Annemijn van der Velde
 • Graphic Designer
Marijke Hop
 • Marijke Hop
 • Administration

WE LOOK AHEAD

Zijn wij jouw strategische partner op afstand?

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen door contact op te nemen met:

Neem contact op met Giraffes4Zebras

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing