Techniek

Welke techniek past bij onze product of dienst?

In een tijdperk waar digitale vooruitgang essentieel is voor zakelijk succes, begrijpt elke ondernemer de waarde van betrouwbare en geavanceerde techniek. De technische afdeling van Giraffes4Zebras bestaat uit programmeurs die als team aan websites, applicaties, API’s, apps en configuratoren (CPQ’s) bouwen. Wij bouwen met een gestructureerde werkwijze aan succesvolle projecten.

Scope
Voorafgaand aan het bouwen van het project, brengen we de scope ervan in kaart. De scope verwijst naar de omvang en de grenzen van het project. Hiermee bepaal je de doelstellingen, deliverables, taken, verantwoordelijkheden en beperkingen van het project. Het is essentieel om een duidelijke en goed gedefinieerde projectscope te hebben om het project succesvol te beheren en ervoor te zorgen dat het binnen de gestelde grenzen blijft.

Vragen die beantwoord moeten worden zijn onder andere ‘wie is mijn doelgroep’, ‘hoe denkt mijn gebruiker’, ‘wat is mijn budget’ en ‘op welke manier ontsluit je je informatie, product of dienst’.

Laatste ontwikkelingen
Net zoals vele toonaangevende bedrijven vertrouwen op geavanceerde technologie, zet ons team van ervaren programmeurs zich in om met een gestructureerde aanpak jouw projecten tot een succes te maken. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en toepassingen op het gebied van techniek.

Ik wil een vrijblijvend advies gesprek
Techniek website laten bouwen

Een website laten bouwen

Kiezen welk systeem het beste gebruikt kan worden om je website of webshop te laten bouwen is vaak lastig. Wil je een website laten bouwen binnen een bestaand framework als WordPress, Drupal, Magento of Shopify, of kies je voor een maatwerkwebsite die helemaal specifiek voor jou gebouwd wordt? In welk cms of welke programmeertaal wordt de website ontwikkeld?

Het kan al een flinke opgave zijn om deze vragen te beantwoorden, en het is daarom verstandig om je goed te laten voorlichten over de mogelijkheden en de voor- en nadelen van elke optie. Giraffes4Zebras helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

offerte aanvragen

ONZE SPECIALISTEN

  • MAATWERK APPLICATIES
  • WORDPRESS CMS
  • API'S
  • CPQ-SOFTWARE
Marketing

Met Marketing as a Service (MaaS) staat ons hele marketingteam tot jouw beschikking.

Wij kunnen met dit team de marketing voor jouw bedrijf volledig op ons nemen, maar we kunnen jouw huidige marketingteam ook ondersteunen met onze specialisten. Je komt door MaaS in contact te staan met onze projectmanagers, die jouw bedrijf door en door leren kennen. Zo kunnen zij met je meedenken en je helpen bij het opzetten van strategieën voor het promoten van jouw product of dienst. Vervolgens sturen ze het Giraffes4Zebras-team verder aan om opdrachten vanuit deze strategie uit te voeren.

Wij brengen jouw organisatie en diensten perfect in beeld en zorgen ervoor dat jouw doelstellingen in ieder geval gehaald worden en als het kan, dan overtreffen wij ze.

Lees meer
Techniek

Werken met de techniek die zich achter een website verschuilt, is een vak apart.

Giraffes4Zebras heeft een sterk technisch team, waarin meerdere specialismen samenkomen. Zo weten wij voor ieder technisch probleem een passende oplossing te vinden.

Daarnaast denken wij mee over nieuwe technieken die de website up-to-date houden en die je verder weten te onderscheiden van je concurrent.

Lees meer
Content

Onze tekstschrijvers kunnen voor jou nieuwe content of copy schrijven, maar zij controleren of passen ook bestaande teksten aan.

Wij schrijven teksten voor de meest uiteenlopende media. Iedere doelgroep moet op zijn eigen manier benaderd worden, waardoor de insteek van elke tekst anders hoort te zijn. Bij ons kun je terecht voor iedere soort tekst: van socialmediapost tot brochure en van landingspagina tot infographic. Daarnaast optimaliseren wij landingspagina’s, zodat deze de SEO van je website een boost geven.

Ben jij op zoek naar een pakkende tekst voor jouw organisatie? Dan weten wij hier wel raad mee!

Lees meer
Design

Met sterke designs laat jij je bedrijf opvallen en win je de doelgroep over.

Onze grafisch ontwerpers geven vorm aan prachtige designs in media. Doordat hierin de huisstijl wordt toegepast, sluiten de designs volledig aan bij jouw organisatie.

Naast designs, bestaat dit team uit foto- en videografen die ervoor zorgen dat jouw bedrijf er ook op beeld geweldig uit komt te zien. Foto’s en video’s zijn dan ook ideale manier om je bedrijf goed te presenteren en je doelgroep te inspireren.

Van branding tot animatie, onze designers kunnen het allemaal!

Lees meer
Campagnes

Hoe je bezoekers terughaalt als zij de website zonder aankoop hebben verlaten?

Wij helpen onze klanten bij het opzetten van online en/of offline campagnes waarmee wij extra zichtbaarheid voor hun organisaties creëren. Campagnes zijn op de meest uiteenlopende manieren, binnen diverse media op te zetten en uit te voeren. Een kennis van je doelgroep en de verschillende kanalen is van essentieel belang om een effectieve campagne per kanaal op te zetten.

Wij leren jouw doelgroep kennen, zodat wij weten waar en hoe we hen aan moeten spreken. Vervolgens zetten we deze informatie om in een passende campagne.

Lees meer
Strategie

Van ons als strategisch partner mag je het volgende verwachten

Van Giraffes4Zebras als strategisch partner mag je verschillende verwachtingen hebben.

Dit is afhankelijk van de aard van de samenwerking en de specifieke doelstellingen van je organisatie.

Lees meer

Projecten

Alles mogelijk gemaakt voor Get Work

Alles mogelijk gemaakt voor Get Work

De veelzijdige Nederlandse kalverhouderij

De veelzijdige Nederlandse kalverhouderij

LivingSteel

LivingSteel

Kiprecepten: website voor gerechten met kip

Kiprecepten: website voor gerechten met kip

Pulld

Pulld

Traksi

Traksi

WE LOOK AHEAD

Zijn wij jouw strategische partner op afstand?

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen door contact op te nemen met:

Neem contact op met Giraffes4Zebras

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing